Usluge

Kod nas mozete pronaći najveći deo proizvoda i najvažnije informacije o opremi i uslugama koje nudimo.

Sve  informacije na sajtu su  sažete, jednostavne i razumljive klijentima svih profila, bez obzira na nivo znanja u oblasti tehničke zaštite.

Beosky vrši ugradnju i projektovanje video nadzora, protivprovalnih sistema, kontrole pristupa, evidencije radnog vremena, interfona,rampi i montazu klima uredjaja.

Beosky vrši prodaju i servis računara i računarske opreme, projektovanje i izradu računarskih mreža, kao i izradu sajtova.

Sigurnosni sistemi poslednjih godina dobijaju na značaju i ostvaruju široku i raznovrsnu upotrebu. Vreme u kojem živimo i poslovi kojima se bavimo zahtevaju od nas da se pobrinemo za svoju sigurnost. Preduzeće Beosky odgovara tim zahtevima ponudom odgovarajućih sistema tehničke zaštite. Našu ponudu čine i prodaja i ugradnja sigurnosnih sistema, koju obavljaju visoko obučeni i iskusni stručnjaci.

Ono što nudimo, uz garanciju da bezbednosni sistem funkcioniše na najbolji mogući način, jeste oprema poznatih svetskih proizvođača sa garancijom na ispravnost od 24 meseca za svu opremu i izvršene usluge.


Refine Search