Kablovi

Kablovi

UTP mrezni kabal CAT5e /CCA kabal 305M, pun presek . Kvalitetan mrezni kabal

Pakovanje kutija od 305 metara-3600 dinara.

U ponudi i UTP CAT6 /CCA kabal 305 metara -4800 dinara.  
Mogucnost placanja preko racuna. popust na vece kolicine

Podrzava brzine (10/100/1000Mb), cca, 100MHz.

                       UTP kablovi za mrezu i video nadzor

UTP (Unshielded Twisted Pair) mrezni kablovi imaju široku primenu,.Ovaj mrezni utp kabal se može koristiti za računarske mreže, povezivanje računara i rutera, za Internet, povezivanje IPTV uređaja, IP kamera, Video nadzor, alarme, interfone, kao i za mnoge druge namene. a jedna od njih je povezivanje kamera za video nadzor sa snimačem. Uglavnom se koriste za povezivanje IP kamera za video nadzor I pravljenja kompjuterskih mreza.UTP mrezni kabal moze  dobro zameniti i koaksijalne kablove u analognom sistemu, jer su fleksibilniji.

UTP mrezni kabal sastoji se od 4 para žica. Svaka žica ima svoju gumenu izolaciju i svaki par je upreden kako bi se smanjilo preslušavanje. Postoje dve vrste kabla a to su oklopljeni i neoklopljeni.

Oklopljeni UTP kablovi (STP) poseduju parice koje su obuhvaćene metalnom folijom koja onemogućava smetnje elektromagnetnih zračenja. Na kraju su sve parice obmotane zajedničkom gumenom izolacijom.

  • UTP kabal Kategorija 5e – omogućava prenos podataka brzine do 1 Gbps na razdaljini do 550 metara
  • UTP kabal Kategorija 6e –  omogućava prenos podataka brzine do 1 Gbps na razdaljini do 700 metara

·         UTP mrezni kabl je moguće iskoristiti za prenos signala kod analognog sistema. U tom slučaju koristi se UTP kabal kategorije 5 ili UTP kabal kategorije 5e. Razlika je u tome što se na krajevima kabla kod kamere za video nadzor odnosno kod dvr snimača  moraju postaviti pasivni ili aktivni UTP primopredajnici ili video baluni.

·         Prednost ovakvog načina prenosa je u tome što se za prenos video signala koristi jedna parica pa se kroz jedan UTP kabl praktično mogu provesti kablovi za četiri kamere. Ali uz ovaj UTP kabl neophodno je provući poseban kabl preko kog će se napajati kamere. Treba napomenuti da će naponski kabl biti većeg preseka u tom slučaju jer će napajati veći broj kamera.


UTP mrezni kabl CAT5e

UTP mrezni kabl CAT5e

Mrezni UTP kabl Cat5e,CCAUTP mrezni kabal CAT5e /CCA kabl 305M, pun presek . Kvalitetan kabl.Mrezni ..

DIN3,600

UTP mrezni kabl CAT6e

UTP mrezni kabl CAT6e

Mrezni UTP kabal Cat6e,CCAUTP mrezni kabl CAT6e /CCA kabal 305M, pun presek . Kvalitetan kabal.Mre..

DIN4,800

Showing 1 to 2 of 2 (1 Pages)